top of page

Lise Højer - Værker og Samarbejde

"Jeg har været kreativ ligeså længe jeg kan huske. Som barn og ung var det især tegning der fyldte senere i livet kom akrylmalingen på banen.

I mine barndomsår brugte jeg meget tid sammen med min far og farver. Min far var tonemester hos Flügger og så ofte jeg kunne tog jeg med ham på arbejde for at sidde og blande farver. Så man kan vel sige at farvelæren blev proppet ind i mig helt fra barnsben.

Tekniker er det der optager mig allermest lige nu … jeg elsker at nørde.

Jeg har fortsat svært veda t kalde mig selv kunstner for jeg synes nok egentlig jeg er mere håndværker lige nu, men jeg arbejder hele tiden målrettet på at slippe kunstneren fri for alvor"


- Lise Højer


Lise Højer har blandt andet lavet skulpturer til Dronning Margrethe, samt tegninger til Netflix' hitserie "Kastanjemanden".


Vi hos Galleri Baand er så heldig at have et godt samarbejde med den fantastiske kunstner Lise Højer, tilbage i december 2022 malede hun dette Kim Larsen værk: "This is my life". Vi glæder os til at skabe flere fantastiske værker i samarbejde med Lise Højer.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page